Kiitos kaikille onnitteluista, sain viettää eilen syntymäpäivää golfkentällä kilpailemalla, voiko parempaa syntymäpäivälahjaa toivoa😉? Onnitteluiden saattelema vuoden parhaaseen suoritukseen Gecko Tourin Lauro Golfissa järjestetyssä osakilpailussa sijoituin viidenneksi kierrostuloksin 70 ja 72, pikku hiljaa pelin osa-alueet alkavat loksahdella kohdalleen ja vaikka viime viikon valmistautuminen kilpailuun ei sujunut suunnitelmien mukaan(tulvat, sairastelu, siirtynyt muutto).

Otin tavoitteeksi kilpailussa, että pystyn analysoimaan lyönnin 10 sekunnissa ja sitten siirryn eteenpäin unohtaen menneet lyönnit. Tällä kertaa onnistuin hyvin tuloksin😁. Alta löytyy tilastot, kehitettävää löytyy vielä pari lyöntiä pois per kierros niin sitten pääsee nostelemaan pyttyjä, vamos😂💪!

Erityiskiitos kaudesta Eevi, vanhemmille Martti ja Arja Sistonen. Lisäksi suuri kiitos yhteistyökumppaneille, jotka kaikki olette mahdollistamassa, että voin kilpailla. Auto-Jeni, Mizuno, Acode, Lähitapiola, Foto-Ritva, Automaalaamo Summanen, Nikama.fi, Nettimajakka, Pel-Tuote, Spinacor, Savled ja Titaani. Kiitos puuhamiehille ja -naisille muutaman mainitakseni, jotka ovat mahdollistamassa tätä Mika Osmo, Seppo Halonen, Mika Väänänen, Mika Mattila, Mervi Markkanen, Ritva Reponen, Hannu Jaatinen, Eero Piironen, Pertti Kinnunen, Minna Karvinen ja Marko Siivonen. Kiitos myös yöpymispaikoista ja henkisestä tuesta kauden kilpailuissa Toni Kemppinen, Sanna Kemppinen, Aki Osmo ja Sari Pennanen perheineen.

Henkilön Tuomas Sistonen Fan Club kuva.
Henkilön Tuomas Sistonen Fan Club kuva.
Henkilön Tuomas Sistonen Fan Club kuva.