Sistonen Golf School- Talven tulevia tapahtumia

Golfkausi Suomessa olla lopuillaan Suomessa ja haluan kiittää kaikkia kesästä 2017! Kiitos kaikille opetuksissa ja kilpailuissa käyneille!

Tänään alkaa minulla vielä kauden viimeinen alkeiskurssi ja perjantaina tulee vielä koululaisporukka kokeilemaan golffia, mutta sitten alkaa olla opetuskausi lopussa ja on ensi viikolla on aika siirtyä kohti Espanjaa, jonne siirryn myös täksi talvikaudeksi Cerrado Del Aguilan kentälle. Tulevana lauantaina 7.10 järjestän vielä Kristalli Sportissa golffarin fysiikkakurssin, johon vielä mahtuu hyvin mukaan!

Marraskuun golfmatka on nyt täynnä, mutta kevään matkoille vielä mahtuu. Kevään ensimmäiseen matkaan on mahdollista ilmoittautua 13.10.2017 saakka eli varaa paikkasi nyt!

Matka suuntautuu Espanjaan Costa De La Luziin helmi-maaliskuussa, jonka toteutan yhdessä meidän 4.tason pro-porukan kanssa ja, joka on osa jatkokoulutustani. Alustavasti olen varannut, että tälle matkalle pääsee kauttani 6 ensimmäistä innokasta. Toimin teidän matkanjohtajana ja prona matkalla, mutta tulette matkan aikana todennäköisesti mahdollisuuden saada opetusta myös joltain toiselta pro:lta. Mielenkiintoinen matka tulossa ja todennäköisesti tässä mittakaavassa ainutkertainen.

Lauantaina siis vielä golffarin fysiikkakurssi Kristalli Sportissa klo 10.30-13.00. Kurssi sisältää sensotestauksen ja pienen luennon ja golffarin harjoitusten läpikäynnin sekä tekniikan opastamisen. Tästä saa pohjan talven harjoituksille ja, jos olet kiinnostunut saamaan talvelle laajempia treeniohjelmia niin se myös onnistuu.

Uutena palveluna ensi talvelle tulee onlinetunnit eli saat etävalmennusta halutessasi. Tämä toimii hyvin, jos sinulla on aikomus käydä harjoittelemassa omatoimisesti ja haluat tämän lisäksi palautetta harjoittelustasi, että olet menossa siinä oikeaan suuntaan. Talven omatoimiharjoittelusta on tullut kysymyksiä ja omatoimivuoroja on tulossa Savonlinnaan Nätkin Kurssipesän liikuntasaliin kuten aikaisempina talvina. Päivät tulevat olemaan torstai(kellonaika vielä päivittyy) ja sunnuntai klo 17-19.

Tyhjennän varastoani Acoden vaatteista ja tarkoitus olisi saada varasto mahdollisimman tyhjäksi ylimääräisistä vaatteista, myyn vaatteet 65-70% alennuksin, pyöristetty lähimpään 5€:on. Tämän hetkinen varastotilanne löytyy ohesta. Toimitan vaatteita Savonlinnan seudun alueelle ja niitä on mahdolli
sta kokeilla. Kuvat voit katsoa acoden kuvastosta alla olevasta linkistä.
Hyvää syksyn jatkoa Tuomas
Ps.  Ja tulen käymään tänä talvena ainakin joulukuussa ja helmikuussa Savonlinnan seudulla ja näinä ajanjaksoina opetusta eli, jos haluat talvella opetusta niin se onnistuu:).

OnGolf_PGA_CostaDeLaLuz_Pro_240218

Acode – poistot