PADELVALMENNUSTA SAVONLINNAN KENTILLÄ

Saamme lähiviikkoina ensimmäiset padelkentät myös Savonlinnaan. Samalla alan pitämään padelkursseja ja -valmennuksia Padel Savonlinnan kentillä. Alkeiskurssit alkavat pian, kun kentät ovat pystyssä eli heinäkuun alussa. Tulen tiedottamaan kursseista täällä sivuillani. Lisätietoa löytyy myös Padel Savonlinnan nettisivuilta www.padelsavonlinna.fi

Alla tietoa tulevista kursseista, aikataulut päivittyvät, kun saamme kentät auki!

Starttikurssit 2 tuntia

Padelin starttikurssiin sisältyyn tutustuminen padelin sääntöihin, perustekniikoihin ja pelitaktiikkaan! Kurssilla käydään läpi säännöt, peruslyöntien tekniikat, lentolyönnit, yhden lasin jälkeiset lyönnit ja syöttäminen sekä perehdytään oikeaoppiseen liikehdintään kentällä peliparin kanssa. Kurssi soveltuu mainiosti pelaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista.

Kahden tunnin starttikurssin hinta on 40 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla tuomas.sistonen@gmail.com tai numeroon 040 829 6605.

Kurssien aikataulut (Kurssit kestävät kaksi tuntia)

Aikataulut myöhemmin

Voit myös varata oman porukkasi kurssin teille sopivaan aikaan, ole yhteydessä suoraan valmentajaan!

 

Jatkokurssit 3 tuntia

Jatkokurssi on suunnattu jo vähän aikaa pelanneille tai tenniksestä padeliin siirtyville. Kurssilla syvennytään sekä hyökkäämiseen, että puolustamiseen neljän hengen ryhmissä.

Hyökkäysosiossa harjoittelemme erityisesti bandejaa ja lentolyöntejä. Ja niiden käyttötarkoituksia ja lyöntisuuntia. Puolustusosiossa alamme perehtyä sekä yhden että kahden lasin jälkeisiin lyönteihin. Yhden lasin jälkeen opettelemme erirytmisiä matalia palautuksia ja lobeja. Kahden lasin puolustuksessa harjoittelemme matalia palautuksia ja lobia.

Kolmen tunnin jatkokurssin hinta on 60 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla tuomas.sistonen@gmail.com tai numeroon 040 829 6605.

Kurssien aikataulut (Kurssit kestävät kolme tuntia)

Aikataulut myöhemmin

 Yksityisopetus, harjoitusryhmät ja yritystilaisuudet

 Lisäksi yksityisopetusta läpi kesän. Harjoitusryhmät käynnistyvät heinäkuussa. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viestiä Tuomakselle.

Yksityistunti hinta 1hlö 55€ - 2 hlö 35 €/hlö, 3 hlö 28€, 4 hlö 24€, kysy pakettia ryhmällesi! Hinnat sisältävät kenttävuokran, pallot ja tarvittaessa lainamailat!

Järjestämme toiveidenne mukaan räätälöidyt yritystilaisuudet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähköpostitse tuomas.sistonen@gmail.com tai puhelimitse 040 829 6605