Padelvalmennus ja -kurssit

Padelkurssit ja hinnasto

Yksityistunnin hinta 1-2hlö 30€+ kenttävuokra(8-36€). Hinnat sisältävät  pallot ja tarvittaessa vuokramailan.

Alla tietoa tulevista kursseista, aikataulut löytyvät etusivulta!

Starttikurssit 2 tuntia

Padelin starttikurssiin sisältyyn tutustuminen padelin sääntöihin, perustekniikoihin ja pelitaktiikkaan! Kurssilla käydään läpi säännöt, peruslyöntien tekniikat, lentolyönnit, yhden lasin jälkeiset lyönnit ja syöttäminen sekä perehdytään oikeaoppiseen liikehdintään kentällä peliparin kanssa. Kurssi soveltuu mainiosti pelaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista.

Kahden tunnin starttikurssin hinta on 40 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla info@padelsavonlinna.fi tai numeroon 040 829 6605.

Voit myös varata oman porukkasi kurssin teille sopivaan aikaan, ole yhteydessä suoraan valmentajaan!

Jatkokurssit 3 tuntia

Jatkokurssi on suunnattu jo vähän aikaa pelanneille tai tenniksestä padeliin siirtyville. Kurssilla syvennytään sekä hyökkäämiseen, että puolustamiseen neljän hengen ryhmissä.

Hyökkäysosiossa harjoittelemme erityisesti bandejaa ja lentolyöntejä. Ja niiden käyttötarkoituksia ja lyöntisuuntia. Puolustusosiossa alamme perehtyä sekä yhden että kahden lasin jälkeisiin lyönteihin. Yhden lasin jälkeen opettelemme erirytmisiä matalia palautuksia ja lobeja. Kahden lasin puolustuksessa harjoittelemme matalia palautuksia ja lobia.

Kolmen tunnin jatkokurssin hinta on 60 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla info@padelsavonlinna.fi tai numeroon 040 829 6605.

Harjoitusryhmät ja yritystilaisuudet

Järjestämme toiveidenne mukaan räätälöidyt yritystilaisuudet ja harjoitusryhmät. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähköpostitse tuomas.sistonen@gmail.com tai puhelimitse 040 829 6605

Ota yhteyttä niin löydetään sinulle paras tapa aloittaa sinun padelharrastus!

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Sistonen Ky

Pitkäniementie 1 as 7
57710 Savonlinna

Puh: 040 829 6605
Sähköposti: tuomas.sistonen@gmail.com

Sosiaalinen media