PADEL SAVONLINNA AUKEAA HEINÄKUUSSA

Padel Savonlinna avautuu heinäkuun alussa. Kenttien asennetaan tällä hetkellä ja ne ovat valmiit kuun vaihteessa. Tervetuloa pelaamaan siis heinäkuussa! Lisätietoa löydät www.padelzone.fi ja ota seurantaan somekanavat instagram @padelzonesavonlinna ja facebookissa https://www.facebook.com/padelzonesavonlinna/. Sieltä löytyy meidän avajaiskilpailu, johon vielä ehtii osallistua!

Starttikurssit 2 tuntia

Padel Savonlinna järjestää padelin starttikursseja, joissa kurssilaiset opettelevat padelin sääntöjä, perustekniikoita ja pelitaktiikkaa! Kurssilla käydään läpi tärkeimmät säännöt, peruslyöntien tekniikat, lentolyönnit, yhden lasin jälkeiset lyönnit ja syöttäminen sekä perehdytään oikeaoppiseen liikehdintään kentällä peliparin kanssa.

Kurssit pitää padel-valmentaja Tuomas Sistonen. Kurssi soveltuu mainiosti pelaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista.

Kahden tunnin starttikurssin hinta on 40 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla tuomas.sistonen@gmail.com tai numeroon 040 829 6605.

Kurssien aikataulut (Kurssit kestävät kaksi tuntia)

La 4.7 klo 10-12
To 9.7 klo 17-19

La 11.7 klo 10-12
To 16.7 klo 17-19

 Voit myös varata oman porukkasi kurssin teille sopivaan aikaan, ole yhteydessä suoraan valmentajaan!

Jatkokurssit 3 tuntia 

Jatkokurssi on suunnattu jo vähän aikaa pelanneille tai tenniksestä padeliin siirtyville. Kurssilla syvennytään sekä hyökkäämiseen, että puolustamiseen neljän hengen ryhmissä.

Hyökkäysosiossa harjoittelemme erityisesti bandejaa ja lentolyöntejä. Ja niiden käyttötarkoituksia ja lyöntisuuntia. Puolustusosiossa alamme perehtyä sekä yhden että kahden lasin jälkeisiin lyönteihin. Yhden lasin jälkeen opettelemme erirytmisiä matalia palautuksia ja lobeja. Kahden lasin puolustuksessa harjoittelemme matalia palautuksia ja lobia.

Kolmen tunnin jatkokurssin hinta on 60 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajaksi. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla tuomas.sistonen@gmail.com tai numeroon 040 829 6605.


Kurssien aikataulut (Kurssit kestävät kolme tuntia)

Su 11.7 klo 10-12
Su 19.7 klo 10-12