Kurssit ja valmennukset

Golf opetushinnasto

55min 55€ - lisähenkilöt + 15 €, Kysy tarjousta paketeista!

Peliopetus (9 reikää)
1 hlö 100€ + green fee, lisähenkilöt 20 €

Alkeiskurssi aikuinen sisältäen green card suorituksen 190€/ henkilö(Suomelan jäsenet 170€)

Lajiesittelyt
Kysy tarjous ryhmän koon ja toiveiden mukaan.

Tein kaveri-/perhekurssista tarjouksen täksi talveksi. Kerää 4 henkilön porukka ja sovitaan kurssi teille sopivalla aikatauluilla. Hinta 125€/hlö 6 tunnin kurssi tai 160€/hlö 8 tunnin kurssi, joka sisältää 9 reiän ohjatun pelikierroksen.

Kaverikurssi


Kerää 4 henkilön porukka ja sovitaan kurssi teille sopivalla aikatauluilla. Hinta 125€/hlö 6 tunnin kurssi tai 160€/hlö 8 tunnin kurssi, joka sisältää 9 reiän ohjatun pelikierroksen.

Opit golfin perustekniikat, etiketin ja tarvittavat säännöt.
Opit liikkumaan golfkentällä turvallisesti muun "golfliikenteen" mukana.
Ymmärrät aivojen ja hermostollisen yksilöllisyyden merkityksen golfissa.

Kaverikurssin aikana suoritat golfin green cardin!

Golfin alkeiskurssilla käydään läpi golfin perustekniikat otteineen ja alkuasentoineen. Harjoittelemme golfin eri osa-alueita puttia, chippia, bunkkerilyöntia ja pitkiä lyöntejä. Lisäksi käymme kurssin aikana pelaamassa golfkentällä sekä opettelemme golfin perussäännöt ja etiketin. Kurssin ajaksi saat lainaksi mailat, pallot ja muut tarvittavat välineet. Varustaudu kurssin ajaksi pukeutumalla sään mukaisesti.

Golfkurssit pidetään kaksi- tai kolmipäivisinä, yhteensä 7-8 tuntia. Sääntö- ja etikettikoe suoritetaan kurssilaisten kanssa kurssin aikana. Golfin green card-peliosuus suoritetaan kurssin päätteeksi viimeisenä kurssipäivänä. Tämän läpäistyään kursssilaiset saavat golfin green cardin.

Voit ilmoittautua kursseille Kerigolfin ja Rantasalmi Golfin golfklubien kautta tai ilmoittautumalla suoraan minulle 040-8296605 tai tuomas.sistonen@gmail.com. Myös whatsappin tai messengerin kautta voi ilmoittautua. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita puhelinnumerosi ja emailosoitteesi. Jos kurssien aikataulut eivät sovi aikatauluusi tai haluat yksityiskurssin, niin ole yhteydessä suoraan minuun.

Alkeiskurssin hinta aikuiselta on 190€. Yksityisopetusta läpi talven Aurnkorannikolla. Hinnasto 1 hlö 55min 55€, lisähenkilöt +15€/hlö. Kysy tarjousta paketeista. Peliopetus 9 reikää 1hlö 100€, lisähenkilöt +10€ (+green fee). Maksutapoina käteinen, kortti, lasku(laskutuslisä), Smartum ja Eazybreak.

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Sistonen Ky

Pitkäniementie 1 as 7
57710 Savonlinna

Puh: 040 829 6605
Sähköposti: tuomas.sistonen@gmail.com

Sosiaalinen media