Pääyhteistyökumppanit

Padel Zonella on tällä hetkellä 2 sisäkenttää ja 2 ulkokenttää. Ulkokentät löytyvät Savonlinnan keskustasta Asemantieltä. Sisäkentät löytyvät Ainonkadulta Pääskylahdesta.

Kevään 2022 aikana avaamme ulkokenttiä Varkauteen(2kpl), Lappeenrantaan(6 kpl), Kerimäelle(1kpl) ja Savonlinnan Nojanmaahan(1kpl).

Helmikuussa 2022 avaamme 2 kentän sisähallin Varkauteen ja huhtikuussa 2022 6 kentän sisähallin Lappeenrantaan!

Toyota on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. Vuonna 2013 autoja myytiin yli 9,9 miljoonaa kappaletta kaikilla viidellä mantereella. Toyotan arvot ja periaatteet ovat muokanneet siitä pitkän historiansa aikana menestyksekkään.

Toyota Auto Finland Oy on Toyota Motor Europen (TME) omistama yritys Suomessa. Yhtiöön kuuluu myös vähittäismyyntiä harjoittava yksikkö Toyota Autotalot Oy. Toyota Finance Finland Oy kuuluu kansainväliseen Toyota Financial Services –ryhmään ja Toyotan logistiikkatalo, Toyota Logistics Services Finland Oy, ovat TME:n suoraan omistama yhtiö Suomessa. Toyota Material Handling Finland Oy:n omistaa Toyota Industries Corporation. Toyota-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Vantaan Korsossa.

Vuonna 1992 perustettu Auto-Jeni Oy on Varkaudessa ja Pieksämäellä toimiva täyden palvelun Toyota-autotalo.

Meiltä löydät sekä uudet Toyotat että hyvän valikoiman käytettyjä vaihtoautoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua myös kaikissa huoltoon, kolarikorjaukseen ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Toyota Rent autovuokraamona voimme tarjota sinulle sijaisauton huollon ajaksi tai vaikkapa lomareissulle uuden Toyotan edullisella pakettihinnalla. Meiltä löytyvät myös tavara-autot esim. muuttoihin.

Muut kumppanit

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Sistonen Ky

Pitkäniementie 1 as 7
57710 Savonlinna

Puh: 040 829 6605
Sähköposti: tuomas.sistonen@gmail.com

PÄÄKUMPPANIT

Sosiaalinen media