Pääyhteistyökumppanit

Padel Zonella on tällä hetkellä yhteensä 22 padelkenttää, joista 10 on sisäkenttää ja 12 ulkokenttää. Savonlinnasta löytyy yhteensä 6 kenttää, joista 4 on ulkokenttää ja 2 sisäkenttää.

Varkaudesta löytyy 2 ulkokenttää ja 2 sisäkenttää. Lappeenrannassa on 6 ulkokenttää ja 6 sisäkenttää. Näihin voit tutustua lähemmin Padel Zonen nettisivuilta.

Toyota

Toyota on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. Vuonna 2013 autoja myytiin yli 9,9 miljoonaa kappaletta kaikilla viidellä mantereella. Toyotan arvot ja periaatteet ovat muokanneet siitä pitkän historiansa aikana menestyksekkään.

Toyota Auto Finland Oy on Toyota Motor Europen (TME) omistama yritys Suomessa. Yhtiöön kuuluu myös vähittäismyyntiä harjoittava yksikkö Toyota Autotalot Oy. Toyota Finance Finland Oy kuuluu kansainväliseen Toyota Financial Services –ryhmään ja Toyotan logistiikkatalo, Toyota Logistics Services Finland Oy, ovat TME:n suoraan omistama yhtiö Suomessa. Toyota Material Handling Finland Oy:n omistaa Toyota Industries Corporation. Toyota-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Vantaan Korsossa.

Vuonna 1992 perustettu Auto-Jeni Oy on Varkaudessa ja Pieksämäellä toimiva täyden palvelun Toyota-autotalo.

Meiltä löydät sekä uudet Toyotat että hyvän valikoiman käytettyjä vaihtoautoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua myös kaikissa huoltoon, kolarikorjaukseen ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Toyota Rent autovuokraamona voimme tarjota sinulle sijaisauton huollon ajaksi tai vaikkapa lomareissulle uuden Toyotan edullisella pakettihinnalla. Meiltä löytyvät myös tavara-autot esim. muuttoihin.

Bullpadel on espanjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1995 ja aina siitä lähtien kasvattanut suosiotaan. Sittemmin Bullpadel on noussut yhdeksi padelmarkkinoiden arvostetuimmaksi merkiksi.

Muut kumppanit

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Sistonen Ky

Pitkäniementie 1 as 7
57710 Savonlinna

Puh: 040 829 6605
Sähköposti: tuomas.sistonen@gmail.com

Löydät minut täältä:

Palo Golf Studio

Padel-valmennus