Kilpailukausi jatkuu elokuun lopussa Alastaron golfkentällä 30.8.-1.9.2018

Kilpailin elokuun alussa Lappajärvellä BC Pro Am Invitationalissa. Pelasin kierrokset 75, 76 ja 77. Tämä kilpailu oli kauden ensimmäinen ammattilaiskilpailu Suomessa ja se näkyi hieman otteissa. Jokaisella osa-alueella oli parannettavaa, ei mitään suurta yksittäistä, mutta suuret onnistumiset myöskin puuttuivat.

Jatkoin kilpailemista heti seuraavana päivänä tämän kilpailun jälkeen Vierumäellä, jossa osallistuin maanantaikarsintaan, jossa jaettiin kaksi paikkaa Euroopan haastajakiertueen osakilpailuun. Päivä oli todella tuulinen ja pelasin jo huomattavasti paremmin kuin Lappajärvellä. Etuysillä onnistuin parvitosilla, joihin tein molemmille birdiet. Lisäksi tein kuitenkin kaksi bogia, joten olin parissa etuysin jälkeen. Takaysin aloitin bogilla kolmella putilla. Tämän jälkeen pelastin muutamat tärkeät paarit kunnes par-3 15:sta löin huonon avauksen, josta jouduin pelaamaan vasemmalta puolelta, joka onnistui hyvin ja pääsin griinille. Tästä puttasin kuitenkin kolme puttia. Kahdella viimeisellä minulla oli vielä hyvät birdiepaikat, joista en kuitenkaan onnistunut. Pelasin kierroksen 75 lyönnillä, jossa oli kaksi lyöntiä liikaa paikkaa CT-kisaa varten. Peli oli kuitenkin kokonaisuudessa jo paljon edellistä kisaa parempaa.

Jatkan kilpailukauttani ensi viikolla pohjoismaisen Nordin Leaguen Suomessa järjestettävässä Timberwise Finnish Open hosted by Jaakko Mäkitalo kilpailussa, joka pelataan Alastaron golfkentällä 30.8-1.9. Elokuun aikana olen harjoitellut paremmin ja vaikka kropan auki pitämisessä on ollut haasteita, odotan kilpailu innolla. Lisää kuulumisia ensi viikolla kisoista tulossa!