Kevään 2018 golfmatkat

Golfkausi Suomessa alkaa vedellä viimeisiään, mutta se ei haittaa,koska ensi kevään golfmatkat ovat jo nyt varattavissa, varaa oma paikkasi ajoissa niin varmistat osallistumisesi matkalle!

Keväälle on tarjolla kaksi matkaa, toinen Espanjaan Costa De La Luziin helmi-maaliskuussa, jonka toteutan yhdessä meidän 4.tason pro-porukan kanssa ja, joka on osa jatkokoulutustani. Alustavasti olen varannut, että tälle matkalle pääsee kauttani 6 ensimmäistä innokasta. Toimin teidän matkanjohtajana ja prona matkalla, mutta tulette matkan aikana todennäköisesti mahdollisuuden saada opetusta myös joltain toiselta pro:lta. Mielenkiintoinen matka tulossa ja todennäköisesti tässä mittakaavassa ainutkertainen.

Toinen kevään matkoista suuntautuu Savonlinnasta upeille Azorin saarille Atlantille huhti-toukokuun vaihteessa. Tälle matkalle on nyt varattu 20 paikkaa. Toista kentistä on kehuttu erinomaiseksi, eräs pro-kollega kehui yhdeksi parhaista kentistä, jonka on pelannut!

Esitteet matkoista löytyy ohesta. Lisätietoja ja varaukset tuomas.sistonen@gmail.com tai 040-8296605

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, puhelinnumerosi, osoitteesi, tasoituksesi ja matkakumppanin(tai toiveen, että yövyt yksin).

Esite Azorit huhtikuu 2018

OnGolf_PGA_CostaDeLaLuz_240218[3]