Kevään golfkurssit käynnistyvät Rantasalmi Golfissa ja Kerigolfissa

Kesä lähenee ja golfin yleiset alkeiskurssit alkavat Kerigolfissa ja Rantasalmi Golfissa. Lisäksi kaverikurssit pyörähtävät käyntiin, kerää 3-6 hengen porukka ja ehdottakaa minulle teille sopivaa ajankohtaa niin järjestetään teille yksityisalkeiskurssi.

Ensimmäinen kurssi alkaa ti 12.5 Rantasalmi Golfissa, joka on täynnä. Kurssin aikataulu ti 19.5.- ke 20.5 klo 17-21.

Ensi viikon yleisellä 19.-20.5 golfkurssilla on vielä muutama paikka vapaana, joka järjestetään Kerigolfin golfkentällä. Kurssin aikataulu ti 19.5.- ke 20.5 klo 17-21.

https://tuomassistonen.com/kesan-2020-golfkurssit/

https://www.kerigolf.fi/kaverikurssi/

https://www.rantasalmigolf.fi/kaverikurssi/

Golfin alkeiskurssilla käydään läpi golfin perustekniikat otteineen ja alkuasentoineen. Harjoittelemme golfin eri osa-alueita puttia, chippia, bunkkerilyöntia ja pitkiä lyöntejä. Lisäksi käymme kurssin aikana pelaamassa golfkentällä sekä opettelemme golfin perussäännöt ja etiketin. Kurssin ajaksi saat lainaksi desinfioidut mailat, pallot ja muut tarvittavat välineet. Varustaudu kurssin ajaksi pukeutumalla sään mukaisesti.

Golfkurssit pidetään kaksi- tai kolmipäivisinä, yhteensä 7-8 tuntia. Sääntö- ja etikettikoe suoritetaan kurssilaisten kanssa kurssin aikana. Golfin green card-peliosuus suoritetaan kurssin päätteeksi viimeisenä kurssipäivänä. Tämän läpäistyään kursssilaiset saavat golfin green cardin.

Järjestän golfkursseja läpi kesän aikana Kerigolfissa ja Rantasalmi Golfissa. Kurssien aikatauluihin pääset ylhäältä löytyvästä linkistä. Voit ilmoittautua kursseille Kerigolfin ja Rantasalmi Golfin golfklubien kautta tai ilmoittautumalla suoraan minulle 040-8296605 tai tuomas.sistonen@gmail.com. Myös whatsappin tai messengerin kautta voi ilmoittautua. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita puhelinnumerosi ja emailosoitteesi. Jos kurssien aikataulut eivät sovi aikatauluusi tai haluat yksityiskurssin, niin ole yhteydessä suoraan minuun.

Alkeiskurssin hinta aikuiselta on 140€ ja juniorilta alle 21-v 99€. Yksityisopetusta läpi kesän molemmilla golfkentillä. Hinnasto 1 hlö 55min 55€, lisähenkilöt +10€/hlö. 5h paketti 1 hlö 230€, 2 hlö 280€. Peliopetus 9 reikää 1hlö 90€, lisähenkilöt +10€ (+green fee). Maksutapoina käteinen, kortti, lasku(laskutuslisä), Smartum ja Eazybreak.

Tervetuloa kursseille golfkauden aikana. Kurssit järjestetään pienryhmissä ja maksimiosallistujamäärä kurssilla on 8 henkilöä. Varmista osallistumisesi ilmoittautumalla ajoissa! Nähdään kursseilla! Kevätterveisin golfopettajanne Tuomas Sistonen